Stakingen streekvervoer

Web De vakbonden overwegen de stakingen in het streekvervoer tijdelijk te stoppen en weer te onderhalen over een CAO. Door José Kager 14 maart 2023.


Woensdag En Vrijdag Opnieuw Stakingen In Streekvervoer Begin Van Nieuwe Reeks Algemeen Nu Nl

Web Ja en nee.

. De vakbonden CNV en FNV hebben weer landelijke acties aangekondigd in het streekvervoer. FNV Bondgenoten roept haar leden op om vanaf woensdag voor drie dagen het neer te. Web De stakingen in het streekvervoer gaan onverminderd door.

Op vrijdag 16 september wordt in het hele land gestaakt in het streekvervoer. Web 35 minutes agoStakingen streekvervoer vanaf donderdag opgeschort. Door Casper Schrijver 31 augustus 2022.

Door deze regionale staking is. Het gaat om de zesde van in totaal vijftien landelijke. Hiermee moeten de onderhandelingen tussen.

Web 8 hours agoDoor de staking van medewerkers in het streekvervoer rijden er dinsdag geen treinen van Arriva in Limburg. Opnieuw stakingen in streekvervoer begin van nieuwe reeks. Werkgevers en vakbonden kunnen het.

Web Landelijke stakingsdag streekvervoer. Ook moeten reizigers rekening houden met de uitval. Web Er zijn stakingen in het streekvervoer aangekondigd door de vakbonden.

Daarna worden de stakingen tot en met volgende week vrijdag opgeschort. Zo meldt Arriva dat haar treinen in het noorden wel rijden maar dat er in de rest van de regios zoals. Op vrijdag 10 dinsdag 14 en.

Web 8 hours agoDoor de landelijke stakingen in het streekvervoer rijdt vrijwel nergens een streekbus of een regionale trein. Vakbonden FNV en CNV hebben vandaag bij de landelijke manifestatie. Web Vandaag en morgen staakt het streekvervoer kondigde vakbond FNV gisteren aan.

De streekvervoerders zelf verwachten dat 70 procent van de streekbussen toch zal rijden. Je vindt een overzicht van de stakingsdagen op deze. We hebben de indruk dat bij alle partijen de wil is om samen tot een goede.

Web Staking OV streekvervoer. Web REGIO Er zijn deze week weer stakingen in het streekvervoer. Provincies bezuinigen op ov in landelijk gebied.

Web 36 minutes agoDe stakingen in het streekvervoer worden na morgen tijdelijk stopgezet. Web 36 minutes agoHelft streekvervoer rijdt niet door stakingen werkgevers en vakbonden in gesprek. Web 5 hours agoDe vakbonden overwegen de stakingen in het streekvervoer tijdelijk stop te zetten zodat er weer kan worden onderhandeld met de werkgevers.

Web De vakbonden FNV en CNV hebben de komende weken meerdere stakingsdagen aangekondigd. CNV steunt de staking niet. De 2e stakingsgolf is begonnen op vrijdag 9 september in de regios West en Noordwest Noord- en Zuid-Holland.

Web Niet al het streekvervoer zal plat gaan. Web In september en oktober legden stakers het streekvervoer verspreid over het hele land ook al plat. 09 mrt 2023 om 0505.

Web 1 day agoRover hoopt dat het met gesprekken tussen de vakbonden de stakingen kan opschorten. Web Mbo-studenten hebben last van stakingen in het streekvervoer. Web 8 hours agoOok dinsdag wordt weer gestaakt in het streekvervoer.

Eigenlijk zou er in het najaar nog een vierdaagse landelijke. Reis je met de trein of bus van regionale maatschappijen zoals. Vakbonden FNV en CNV schorten de stakingen tot en met volgende week vrijdag op.

Web 1 hour agoPersoneel in het streekvervoer gaat woensdag nog verder met staken maar daarna worden de stakingen tot volgende week vrijdag opgeschort om nieuwe. Er wordt op meerdere dagen gestaakt door personeel dat is aangesloten bij de vakbonden. Dat meldt FNV dinsdag de dag dat er.

Web 33 minutes agoDe staking in het streekvervoer gaat morgen op de verkiezingsdag door. Vandaag woensdag en vrijdag wordt het werk neergelegd. Web 49 minutes agoWoensdag is opnieuw een stakingsdag in het streekvervoer maar daarna worden de stakingen opgeschort.


Staking Streekvervoer Mag Doorgaan


Qbnujoe96h6inm


Beste Ov Reiziger Wij Staken Ook Voor Jou Fnv


Werkgevers Streekvervoer Willen Niet Praten Komende Tijd Meerdere Stakingen Fnv


Stakingen Streekvervoer Gaan Gewoon Door


Stn Jcrurindwm


Staking Openbaar Vervoer 2023 Cnv Vakmensen


Bonden Schorten Stakingen Streekvervoer Na Woensdag Tijdelijk Op Dagblad Van Het Noorden


Staking Streekvervoer Vanavond Vanaf 21 30 Uur Geen Qbuzz Bussen Meer Destadgorinchem Nl Nieuws Uit De Regio Gorinchem


Bonden Overwegen Onderbreking Stakingen Maar Vandaag Eerst Nog Bijna Nergens Streekvervoer Rtv Oost


Geen Openbaar Vervoer In Diverse Regio S Vanwege Staking Treinen In Groningen En Friesland Rijden Wel Maastricht Ad Nl


Mbo S Kraken Staking Streekvervoer Houd Daarmee Op De Schade Is Te Groot Binnenland Ad Nl


Woensdag En Vrijdag Opnieuw Stakingen In Streekvervoer Leeuwarder Courant


Ook Stakingen Streekvervoer Hangen In De Lucht Zwolle Destentor Nl


Es9fi210fgvhvm


Stakingen In Het Streekvervoer Wie Doorbreekt De Patstelling Nederlands Dagblad De Kwaliteitskrant Van Christelijk Nederland


Werkgevers Streekvervoer Verwerpen Ultimatum Nieuwe Staking Lijkt Onafwendbaar Rtv Noord

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel